2020. július 8., szerda

Hírlevél feliratkozásA hírlevélről leiratkozni a
leiratkozas@edupress.hu
címre küldött e-mail-lel lehet.


Edupress on Facebook

Edupress Hírek

Hallgatók tervezhetik meg a gigantikus társasjátékot
2011-02-18 11:01:00 - Budapest - [Felsőoktatás - Közélet - Pályázatok]

Kvízmester - Legyél Te a játékmester! címmel írt ki pályázatot az Educatio Nonprofit Kft., amelyre hallgatók jelentkezhetnek március 13-ig. A pályázók feladata az hogy megtervezzék a Diplomás útkereső nevű társasjáték szabályait és 13 mezőből álló pályáját. A társasjáték célja, hogy a játékosok az érettségitől eljussanak a diplomázásig, így a feladatoknak is a hallgatói élet buktatóit, örömeit és nehézségeit kell bemutatniuk. A nyertes pályázókra Apple nyeremények és utazások várnak.

A Diplomás Útkereső nevű társasjáték feladatait, játékszabályát és 13 mezőjéből álló pályáját tervezhetik meg azok az egyetemisták és főiskolások, akik jelentkeznek a február 18-án induló Kvízmester - Legyél Te a játékmester! című pályázatra. A társasjáték különlegessége, hogy hatalmas a mérete: a mintegy ötven négyzetméteres játéktérben maguk a játékosok a bábuk. A játék célja, hogy a fiatalok eljussanak az érettségitől a diploma megszerzéséig, amit jól mutat, hogy a startmezőn az Érettségi, míg a célon a Diplomán túl felirat olvasható. A pályázók feladata, hogy összeállítsák a játékszabályokat, valamint kreatív, szórakoztató feladatokat terveznek az egyes mezőkre. Persze arra ügyelniük kell, hogy a feladatok a hallgatói élet buktatóit, örömeit, és egyben nehézségeit mutassák be, a különböző feladatokon keresztül. Kikötés továbbá, az előbb felsoroltak érdekében, hogy az egyes mezők ne csak az agytekervényeket, de a testet is megmozgassák, valamint a különféle feladatok egyéni játékosok és csapatok számára is használhatók legyenek.
A Kvízmester - Legyél Te a játékmester! pályázatra március 13-ig az info@diplomantul.hu e-mail címen "Kvízmester" jeligével jelentkezhetnek azok a hallgatók, akik a 2010-2011-es tanév második félévében hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.
A szakmai zsűri által legjobbnak értékelt pályázatok a Diplomán túl facebook oldalára kerülnek fel, ahol március 23-31. között lehet lájkolni a pályaműveket. Az első három legtöbb lájkot kapott versenyző április 6-án veheti át nyereményét, ami egy hosszú hétvége Prágába, illetve Ipod lehet. Részletek és a pályázati kiírás a diplomantul.hu portálon található.
(www.edupress.hu)

| Impresszum | Jognyilatkozat | powered by PSP Hungária © 2008 | | Google PageRank |