2020. július 8., szerda

Hírlevél feliratkozásA hírlevélről leiratkozni a
leiratkozas@edupress.hu
címre küldött e-mail-lel lehet.


Edupress on Facebook

Edupress Hírek

Az Év Mentora Díj - még egy hét a 2009-es jelölési határidőig
2009-09-24 11:43:00 - Budapest - [Közélet - Pályázatok]

A hónap végén lejár Az Év Mentora Díj - 2009 jelölésére meghatározott határidő, melynek felhívását a Mentor Magazin és együttműködő partnerei még májusban tettek közzé azzal a céllal, hogy az oktatás-nevelés-képzés minden szintjéről, az óvodától kezdve a középiskolán és a felsőoktatáson át a felnőttképzésig megtalálják a legsokoldalúbb, legkreatívabb, innovatív pedagógusokat, akik az új kor új nevelői eszményét testesítik meg.

Szeptember 30-án lejár Az Év Mentora Díj - 2009 jelölésére szánt határidő, melyet az Osztályfőnökök Országos Egyesülete, a Független Pedagógus Fórum és a Tanárképzők Szövetsége együttműködésében hirdettek meg. A program fővédnöke Oláh György Nobel-díjas kémikus, fő szakmai támogatói pedig a Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Tudományos Akadémia.
Jelölni e-mailben és levélben egyaránt lehet. A postai leveleket ajánlva vagy tértivevényesen kell feladni (1242 Budapest, Pf. 387) a postai bélyegző dátuma szerint legkésőbb szeptember 30-ig, az e-maileket pedig az info@mentormagazin.hu vagy a media@mentormagazin.hu címre ugyanezen nap éjfélig kell elküldeni.
A kiírás feltételeiről, valamint a jelölések módjáról részletes információ Az Év Mentora Díj - 2009 honlapjain olvasható: www.mentordij.hu, www.mentordij.eu.
(www.edupress.hu)

| Impresszum | Jognyilatkozat | powered by PSP Hungária © 2008 | | Google PageRank |