2020. július 8., szerda

Hírlevél feliratkozásA hírlevélről leiratkozni a
leiratkozas@edupress.hu
címre küldött e-mail-lel lehet.


Edupress on Facebook

Edupress Hírek

Kommunikáció szakot indító intézményeket támogat az IAA
2009-08-17 9:08:00 - Budapest - [Felsőoktatás - Közélet - Pályázatok]

A kommunikáció szakos hallgatók gyakorlati képzését támogatja az a pályázat, amit a Reklám Világszövetség (IAA) "A fiatalokért" néven hirdetett meg. A főiskolák és egyetemek szeptember 15-ig pályázhatnak, a nyertes intézmények pedig összesen kétmillió forintot kapnak. A pályázattal a hallgatók külföldi tapasztalatszerzését kívánják támogatni.

Első alkalommal hirdet pályázatot Reklám Világszövetség (IAA) Alapítvány A fiatalokért címmel Magyarországon a kommunikációs képzést nyújtó főiskolák és egyetemek számára. A támogatásért olyan intézmények indulhatnak, amelyek rendelkeznek IAA akkreditációval és elsődleges céljuk a fiatal kommunikációs szakemberek gyakorlati képzésének elősegítése, de nincs közvetlen lehetőségük a saját nemzetközi céghálózatukon keresztül, vagy más módon, külföldön képeztetni hallgatóikat. Az alapítvány összesen kétmillió forintot ítél oda a pályázaton nyertes intézményeknek.
A pályázat leadási határideje szeptember 15-e, az anyagokat pedig e-mailben, vagy az alapítvány címére: IAA Alapítvány "A fiatalokért", 1036 Budapest Lajos u.80. várják.
A kuratórium döntéséről a pályázókat november 14-ig írásban értesítik.
(Forrás: Kreatív Online)
(www.edupress.hu)

| Impresszum | Jognyilatkozat | powered by PSP Hungária © 2008 | | Google PageRank |