2020. július 8., szerda

Hírlevél feliratkozásA hírlevélről leiratkozni a
leiratkozas@edupress.hu
címre küldött e-mail-lel lehet.


Edupress on Facebook

Edupress Hírek

Pályázat az outsourcing témában írt szakdolgozóknak
2009-06-02 9:05:00 - Központ - [Felsőoktatás - Közélet - Pályázatok]

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) céljai között szerepel, hogy a magyar felsőoktatásban részt vevők között ismertté tegye a szolgáltatásipar, az outsourcing fogalomvilágát és összefüggéseit. Az évente kiírt pályázat célja azon egyetemi hallgatók támogatása, akik ezen a területen készítik felsőfokú tanulmányaikhoz kötődő dolgozatukat. A pályázatra július 15-éig lehet beküldeni a 2008. június 1. és 2009. május 30. között készült, beadott és július 31-éig megvédett szakdolgozatokat.

A szövetség várja képzési szint szerint felsőfokú szakképzésben, alap-, mester-, főiskolai, egyetemi, továbbá szakirányú továbbképzésben és PhD-programban, nappali vagy levelező tagozaton részt vett hallgatók munkáit. Olyan dolgozattal lehet pályázni, amelyet a képző intézményhez 2008. június 1. és 2009. május 30. között adtak le, azt július 31-ig sikeresen megvédték, központi vagy hangsúlyos területe pedig az outsourcing.
A pályázat beérkezésének határideje: július 15.
A beérkezett munkákat a HOA Képzés Munkacsoportjának tagjai egységes szempontrendszer alapján bírálják el.
A nyertes pályázó nevét, dolgozatának címét és a képző intézmény nevét a pályázat kiírója közzéteszi honlapján.
A nyertes 50 ezer forint értékű díjazásban részesül, és előadási lehetőséget kap a szövetség által rendezendő Outsourcing Konferencián vagy közgyűlésen. A kiíró fenntartja a jogot a pályadíj megosztására.
(www.edupress.hu)

| Impresszum | Jognyilatkozat | powered by PSP Hungária © 2008 | | Google PageRank |