2020. szeptember 20., vasárnap

Hírlevél feliratkozásA hírlevélről leiratkozni a
leiratkozas@edupress.hu
címre küldött e-mail-lel lehet.


Edupress on Facebook

Edupress Hírek

Balaton Regatta: 3:1 a veszprémi kampusz javára
2009-05-25 12:53:00 - Veszprém - [Felsőoktatás - Közélet - Sport]

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg, idén május 22-én a Pannon Egyetem hagyományos balatoni evezősversenyét, a Regattát, ahol az intézmény veszprémi és keszthelyi kampuszainak dolgozói és hallgatói mérték össze erejüket. A veszprémiek hajói háromszor értek elsőként a célba Balatonalmádiban.

Immár tizenegyedik alkalommal rendezték meg a kampuszok közötti erőpróbát, hagyományosan a szorgalmi időszak utolsó napján a veszprémi székhelyű Pannon Egyetemen. A nagy sikerű rendezvényen férfi és női junior és senior csapatok, vagyis hallgatók és oktatók csaptak össze a Balaton hullámain tízevezős hajókban, 2000 méteres távon. A versenyzőket közel ezer szurkoló biztatta a partról, ahol gazdag kulturális és zenei programok biztosították a remek hangulatot. Idén fellépett a Megasztárból már ismert Dávid Roland az egyetemi Rekettyés Dalkör tagjaival, emellett hastáncos és latinos produkciókat is láthattak a résztvevők.
A szoros küzdelemben a veszprémiek bizonyultak jobbnak, akik három futamban előzték meg a Georgikon Kar hajóit az utolsó néhány száz méteren. A senior férfiak között a keszthelyiek értek előbb célba. A díjakat az egyetem vezetői mellett a Magyar Evezős Szövetség képviseletében Dr. Kokas Péter alelnök, a Semmelweis Egyetem 1. sz. Sebészeti Klinikájának docense, a FISA Nemzetközi Evezős Szövetség Orvosi Bizottságának alelnöke adta át, valamint tolmácsolta a FISA VB nevében Matt Smith, a szervezet igazgatójának üdvözletét a hazánkban egyedülálló kezdeményezés résztvevőinek.
(www.edupress.hu)

| Impresszum | Jognyilatkozat | powered by PSP Hungária © 2008 | | Google PageRank |