2020. július 8., szerda

Hírlevél feliratkozásA hírlevélről leiratkozni a
leiratkozas@edupress.hu
címre küldött e-mail-lel lehet.


Edupress on Facebook

Edupress Hírek

Újabb helyszíneken a fesztiválkommunikációs előadás-sorozat
2009-05-12 16:11:00 - Központ - [Felsőoktatás - Közélet - Színes hírek]

Újabb helyszínekkel bővült a Hegyalja Fesztivál Fesztiválkommunikáció és fesztivál-gazdaságtan című országos előadás-sorozata. A speciális ismereteket közvetítő előadás immár a tananyag részeként, a tanórákon hallgatóható. A legutóbbi, nyíregyházi helyszínen csaknem száz kommunikáció és andragógia szakos diák vett részt a gyakornoki programot is hirdető szakspecifikus előadáson. A rendezvénysorozatba a SZent István Egyetem és az egri Eszterházy Károly Főiskola is bekapcsolódott.

A Fesztiválkommunikáció és fesztivál-gazdaságtan 2009 című előadás-sorozatot Bukovinszky Béla, a fesztivált szervező Deltafest stratégiai és marketingigazgatója tartja, aki első kézből tudja beavatni az érdeklődőket a fesztiválszervezés kulisszatitkaiba.
Az előadásokon szó esik a fesztiválszervezés kommunikációs, gazdasági, informatikai, logisztikai, vendéglátói, illetve a klasszikus rendezvényszervezői oldaláról is, valamint Bukovinszky tájékoztatja a jelen lévőket a meghirdetett gyakornoki programjukról, ami segítségével a hallgatók belekóstolhatnak a fesztiválszervezésbe.
Május 13-án, szerdán délelőtt a Szent István Egyetem békéscsabai kampuszán, délután pedig a Kecskeméti Főiskolai Napok keretében hallgathatják meg az érdeklődők az előadást. A jövő hét elején pedig Egerbe látogat a program.
(www.edupress.hu)

| Impresszum | Jognyilatkozat | powered by PSP Hungária © 2008 | | Google PageRank |