2020. június 7., vasárnap

Edupress Direkt

Az Edupress Direkt szolgáltatás térítés ellenében közli az egyetemek, főiskolák és a felsőoktatáshoz, tudományhoz, kutatás-fejlesztéshez kapcsolódó intézmények közleményeit, pr-anyagait. Tartalmukkal nem azonosul, azok nem a szerkesztőség álláspontját tükrözik. A dokumentumokat az Educatio Press változtatás nélkül közli a www.edupress.hu oldal Edupress Direkt csatornájában.

HVG Állásbörze – színes programok az állásajánlatok mellett
2013-02-19 10:18:00 -

Az ország leglátogatottabb karriervására nem csupán több ezer állás- és képzéskínálatával várja látogatóit, ám számos egyedülálló, interaktív programmal is megismerkedhetnek az érdeklődők – építsd a karriered játékosan 2013. február 26-27 a HVG Állásbörzén, a SYMA Rendezvényközpontban!RobonAUT – ismerd meg, próbáld ki!
Az önállóan működő robotautók versenyéből az állásbörzén is kaphatsz egy kis ízelítőt, ugyanis egy felépített ügyességi pályán több, a versenyen résztvevő csapat is „megfuttatja” robotjait a HVG Állásbörze mindkét napján 11, 13, 15 és 17 órai kezdésekkel.
Lehetőséged lesz arra, hogy kipróbálhass egy, a versenyrobotokkal megegyező felépítésű, WIFI-n keresztül távirányítható modellautót is.
Ismerd meg Stewie-t, a 2012-es Eurobot versenyre készült, a RononAUT-tól némileg eltérő robotot, aki ölelő karjaival próbál minél több érmét begyűjteni, hogy szívókoronggal ellátott karjával bekebelezze, majd a végén a saját kalózhajója fedélzetére juttassa.

RePlacc – pihenj „zöld környezetben”!
Láttál már sílécből álló kerítést, vagy feküdtél-e már kényelmesen, elhasznált, fesztiválos színpad-molinón? Még nem?! Akkor vár Téged is a RePlacc, az állásbörze pihenőtere, ahol a környezettudatosság jegyében, hulladékká vált tárgyakból készült, egyedülálló berendezéssel várnak! Látogass el a börze síléccel körbekerített területére, ahol vár Rád uFóka, Varázsló és Lustamacs, a ronggyal tömött molinó állatkák, sőt itt lesz a három ReRobot is: Mikrobert és Plastica, valamint Mopedióta, az örökmozgó robot.

Ajánld a börzét – nyerj egy 2 személyes utat Rómába!
Ha regisztrációdat követően minimum 3 ismerősödnek ajánlod a rendezvényt az állásbörze honlapján keresztül, bejelentkezett felhasználóként, az értékes nyeremények mellett Tied lehet a fődíj is, amely egy felejthetetlen 5 napos utazás 2 fő részére, az örök városba, Rómába!

Gyere el Te is a HVG Állásbörzére! Ott találkozunk!
Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu

| Impresszum | Jognyilatkozat | powered by PSP Hungária © 2008 | | Google PageRank |