2020. június 7., vasárnap

Edupress Direkt

Az Edupress Direkt szolgáltatás térítés ellenében közli az egyetemek, főiskolák és a felsőoktatáshoz, tudományhoz, kutatás-fejlesztéshez kapcsolódó intézmények közleményeit, pr-anyagait. Tartalmukkal nem azonosul, azok nem a szerkesztőség álláspontját tükrözik. A dokumentumokat az Educatio Press változtatás nélkül közli a www.edupress.hu oldal Edupress Direkt csatornájában.

Hogyan szerezzük meg álmaink állását?
2012-09-17 13:23:00 -

Karriert befutni, új állást találni nehéz feladat. A munkakeresés során számos nyugtalanító kérdés merül fel bennünk. Vajon felkészültünk a munkaerőpiaci megmérettetésre? Önéletrajzunk felkelti a munkaadó érdeklődését?
Nézzük, mi mindenre kell mindenképpen figyelmet fordítanunk.Az önéletrajz jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni, mivel A tökéletes önéletrajz biztos belépőt jelent az állásinterjúra. Nem is gondolnánk, milyen apróságokon múlhat, hogy pályázatunk ne a kukában landoljon. Elengedhetetlen az álláshirdetéshez illő önéletrajz kialakítása és a megfelelő formázás. Az önéletrajz az állásinterjún is hasznos eszköz lehet a pályázó számára, sőt akár ezen is múlhat az interjú sikere.
És hogy min múlik még? Ha eljutottunk a személyes beszélgetésig, a legjobbat kell kihoznunk magunkból. A jól felkészült pályázónak minden megmérettetés egyben A tökéletes állásinterjú lehetősége is. Sikerstratégiák léteznek, csak a megfelelő eszközöket kell ismernünk. Tudnunk kell, mit keresnek a munkaadók és meg kell tanulnunk eladni magunkat. Hogyan? Mindenekelőtt ismernünk kell az interjúk fajtáit, azt, hogy mit szabad mondanunk, és mi az, amitől mindenképpen tartózkodnunk kell.
Ám mindez csak álom marad, ha nem vagyunk képesek saját gondolatainkat és mások szemléletmódját pozitív irányba terelni. Az Önmotiváció segít a nehéz helyzetek leküzdésében és személyes céljaink megvalósításában, túlszárnyalásában.

Az Akadémiai Kiadó új kötetei alapos és részletes tanácsokkal segítenek eligazodni a munkaadók támasztotta elvárások között. Növeld esélyeidet álmaid állásának megszerzésére, és válj a legjobb jelentkezővé!

| Impresszum | Jognyilatkozat | powered by PSP Hungária © 2008 | | Google PageRank |